Harald Lund huserede primært på Falster og Skovbo, men en række af hans største sejre kom i hus i Lunden. Her vinder Osman Bogø foran Mobil på hovedstadsbanen i 1976. Harald Lund huserede primært på Falster og Skovbo, men en række af hans største sejre kom i hus i Lunden. Her vinder Osman Bogø foran Mobil på hovedstadsbanen i 1976.

Skovbo-Nykøbing tur-retur

Efter 15 år som træner i Nykøbing Falster flyttede Harald Lund i 1981 lidt overraskende teltpælene til Skovbo, hvor han i forvejen startede hver eneste løbsdag og blandt andet havde været trænerchampion i 1977 og ’80.

Harald etablerede sig hurtigt som en af banens største trænere, men beholdt samtidig sin stald i Nykøbing og kom kun til Skovbo et par gange om ugen. Resten af tiden bestyrede staldfolkene med en ung Ken Ecce i spidsen stalden på Skovbo.

Harald overvejede en periode at flytte hele familien til Midtsjælland, men det blev ved tanken. Han faldt dog aldrig helt til på Skovbo; den megen transport frem og tilbage spillede sikkert også ind, og i 1983 vendte han definitivt tilbage til Nykøbing-banen.

Af Henrik Berg