Frigga født 1885 (Johs. Thronam) var en af den første tids væddeløbere, og hun er den eneste hoppe fra stambog nr. 1, der i 2016 stadig har efterkommere løbende mindst 11 generationer senere. Frigga født 1885 (Johs. Thronam) var en af den første tids væddeløbere, og hun er den eneste hoppe fra stambog nr. 1, der i 2016 stadig har efterkommere løbende mindst 11 generationer senere.

Ophavsret, links og fotoakkreditering

Ophavsretten på Travsportens Hall of Fame tilhører Dansk Travsports Centralforbund jf. gældende lovgivning på området.

Alt materiale på www.travsportenshalloffame.dk er beskyttet af lov om ophavsret og administreres af Dansk Travsports Centralforbund. 

Artikler, fotografier og andet offentliggjort materiale på Travsportens Hall of Fame stilles til rådighed for visning/læsning.

Du må gerne udprinte enkelte kopier til din egen private brug. Denne adgang gælder alene fysiske personer. En virksomhed må således ikke udprinte artikler m.v., heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere.

Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til din egen personlige brug inden for husstanden, jf. ophavsretslovens § 12.

Links

Du må gerne henvise til forsiden af vores hjemmeside – www.travsportenshalloffame.dk - med tydelig kildeangivelse.

Til gengæld må der ikke linkes på en måde, så Travsportens Hall of Fame kommer til at se ud, som om den er en del af en anden hjemmeside, medmindre du har indgået aftale med os.

Travsportens Hall of Fame/Dansk Travsports Centralforbund kan ikke holdes ansvarlig for indholdet på websites, som vi linker til.

Foto

Næsten alle fotos og udklip, der offentliggøres på Travsportens Hall of Fame, stammer fra Dansk Travsports Centralforbunds arkiv.

Der vil således være fotos og udklip fra bl.a. Væddeløbsbladet, Væddeløbsbladets Årsrevy, Væddeløbsbladets Julenummer, Trav-Tidendes Julenummer, Trav Jul, Travsportens Jul, Travsportens Årbog, Travkalenderen, Løbsguiden, diverse baneprogrammer, Trav & Galop samt Burt Seegers fotoarkiv.